Registracija in prijava

Za oddajo naročila se vam ni potrebno registrirati v kolikor se želite registrirati naredite registracijo uporabnika. Ob registraciji v sistem spletne trgovine, obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnešenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Postopek registracije je enostaven in ga opravite tako, da kliknete na˝Prijava˝ desno zgoraj in na novi strani kliknite gumb ˝REGISTRIRAJ SE˝ in sledite navodilom: izpolnite polja v okencih z * in pritisnite na gumb “Potrdi” in po elektronski pošti boste prejeli geslo, ki ga uporabljate pri vsaki naslednji prijavi (geslo lahko kadarkoli tudi spremenite) ko ste v spletni trgovini prijavljeni, desno zgoraj kliknite na ˝Moj račun˝ in nato v levem delu v rubriki Moj račun kliknite ˝Podatki o profilu˝ kjer se vam odpre okno kamor vnesete trenutno geslo in dodate kljukico pod ˝Spremeni geslo˝ in se vam odpreta dva polja kjer vpišete novo geslo in potem kliknete gumb ˝Shrani˝.
Če geslo že imate, potem se prijavite in lahko pričnete z nakupom.
Če ste geslo pozabili, uporabite možnost Ste pozabili geslo?.

Pomembno: V primeru, da e-pošte z geslom ne prejmete v nekaj minutah, preverite mapo “Spam/Vsiljena pošta/Nezaželena pošta”.