Kontakt

Gumitehna d.o.o.
Savska loka 22
4000 Kranj
info@gumitehna.si

Komerciala:
Tel.: (04) 28 01 888
Tel.: (04) 28 01 889

Trgovina:
Tel.: (04) 28 01 880
Faks: (04) 28 01 881

Gume Traktorske
pnevmatike

O Podjetju

Gumitehna

Začetki podjetja Gumitehna d.o.o. segajo v leto 1999, ko smo ideje, želje in znanje začeli uresničevati in tržiti v lastnem podjetju.

Gumitehna

Poslovati smo začeli kot veleprodajno podjetje, v začetku leta 2001 pa smo odprli prvo trgovino na drobno v Škofji Loki, Kidričeva c. 29. V začetku leta 2002 smo odprli trgovino tudi v Kranju na Gregorčičevi ulici, kjer smo vse do konca leta 2007 uspešno izpolnjevali začrtane cilje. Konec leta 2007 smo najete prostore na Gregorčičevi ulici zapustili in se preselili v lastno poslovno stavbo v Savski loki 22 (bivša Planika). Novi prostori nam omogočajo veliko boljše pogoje za delo, saj je na voljo bistveno več trgovinskih in skladiščnih prostorov. Za vse stranke pa je še bolj pomembno, da so ob vhodu vedno na voljo parkirni prostori za vse vrste vozil.

Uspešnost dela je razvidna tudi ob trdnih povezavah s dobavitelji (Goodyear, Sava, Concar, Gumotex,…) Prav tako smo ponosni na večkratno nominacijo za naziv Gazela.

Poleg vse večjega obsega dela, beležimo tudi vse večjo zaposlenost. Tako je trenutno zaposlenih 12 ljudi.

Osnovna dejavnost podjetja je prodaja na debelo in drobno gumenotehničnih izdelkov po Sloveniji, državah EU in državah, ki so nastale na območju nekdanje Jugoslavije.

Med izdelki iz našega prodajnega programa naj navedemo le najpomembnejše:

Jedro v naši ponudbi še vedno predstavljajo izdelki tovarne Sava, ker pa svojo ponudbo nenehno širimo in dopolnujemo, smo partnerje našli tudi v drugih evropskih državah in v Aziji.

Tako lahko še učinkoviteje zadovoljimo potrebe kupcev, ki znajo ceniti kakovostno in cenovno konkurenčno ponudbo.

V bodoče si želimo povečati število lastnih trgovin, ker opažamo, da je na trgu veliko povpraševanje po tovrstnih izdelkih. Hkrati želimo zelo široko paleto izdelkov še bolj približati kupcem.