Kontakt

Gumitehna d.o.o.
Savska loka 22
4000 Kranj
info@gumitehna.si

Komerciala:
Tel.: (04) 28 01 888
Tel.: (04) 28 01 889

Trgovina:
Tel.: (04) 28 01 880
Faks: (04) 28 01 881

Gume Traktorske
pnevmatike

Plašči in zračnice

Zračnice

Na tem zelo širokem področju Vam nudimo plašče in zračnice praktično vseh najpomembnejših svetovnih proizvajalcev po zelo ugodnih cenah in za vse vrste oziroma namene uporabe. V ponudbi so tudi izdelki, ki jih običajno le redko vidimo na prodajnih policah.

Tako Vam nudimo:

  • Avtoplašči Sava, Dunlop, Debica, Fulda, Goodyear, Nokian, Bridgestone, Michelin,...

Za avtoplašče Vam skozi celo leto nudimo izredno ugodne gotovinske popuste, poleg tega pa še pri našemu vulkanizerje še velik prihranek pri montaži in centrranju pnevmatik.

  • Viličarski plašči in zračnice

Na zalogi imamo vedno široko paleto plaščev in zračnic za viličarje. Ker smo tudi uvozniki le-teh, Vam lahko nudimo tudi zelo ugodne cene.

  • Plašči in zračnice za skuterje, motorje, mopede SAVA

Dolgoletno odlično sodelovanje s tovarno Sava, se odraža tudi v vsakoletni rasti prodaje in vse večjemu številu zadovoljnih kupcev. Kvaliteto navedenih plaščev potrjujejo številni znani svetovni proizvajalci skuterjev in motorje, ki jih uporabljajo za prvo vgradnjo (Piaggio, Aprilia, Suzuki, Peugeot, Malaguti, Tomos,..).
Plašče imamo na zalogi skozi celo leto, saj oskrbujemo številne servise in prodajne centre. Sava pospešeno razvija nove dezene in dimenzije, ki jih lahko takoj, ko pridejo iz proizvodnje, dobite pri nas.

  • Plašči za poljedelska in industrijska vozila:
  1. plašči za poljedelska vozila (uporabljajo se za manjše kmetijske stroje)
  2. širokoprofilni plašči za delovna vozila (npr. za kosilnice, pomožne naprave, manjše traktorje...)
  3. plašči za prikolice
  4. plašči za samokolnice, priključke in vozičke
  • Plašči in zračnice za kolesa Sava, Vee rubber, Amass in Pirelli

Gumitehna d.o.o. že 9. leto nudi v svojem prodajnem programu poleg Save še izdelke drugih proizvajalcev. Številni kolesarski servisi, trgovine in tudi kupci v naših trgovinah nam potrjujejo, da je bila pravilna odločitev o izbiri več proizvajalcev plaščev in zračnic za kolesa (cenovno in kvalitetno bolj raznolika ponudba).